Oblike narave

11 % popust za 11 let delovanja! Uporabi kodo: ENAJSTLET

dana
sati
min
s

Vrč za vodu Cadus 1,5 l s kristalima (ametist, rodonit i kvarc)

70.50  (uključuje 22 % PDV-a)

Za sve ljubitelje kristala! Ova verzija vrča Cadus ima na dnu prostor za kristale. Kristali emitiraju svoje vibracije kroz staklo, koje je energetski odličan provodnik, dodatno obogaćujući strukturiranu vodu. U paketu se nalazi vrećica s ametistima, rozevcima i kamenom strelom. Stekleni poklopac je uključen.

  • Upotreba: U vrč natočite vodu iz slavine ili filtriranu vodu i pričekajte 3 minute. U tom vremenu, voda će se revitalizirati i strukturirati. Odmah ćete primijetiti razliku: postaje mekša i nježnija.
  • Pijte obogaćenu strukturiranu vodu: Voda dobiva okus kao iz izvora! Ako teško pijete vodu iz slavine, uživat ćete u pijenju vode iz ovog vrča. Ako zaboravljate piti, vrč za vodu na stolu je super podsjetnik. Strukturirana voda se lakše apsorbira u tijelu, što poboljšava hidrataciju.
  • Inovativan princip: Jedinstveni oblik proizlazi iz zlatnog reza, što dokazano poboljšava strukturu vode.
  • Laboratorijski dokazano: Fotografije vodnih kristala iz naših proizvoda izrađene su prema principu japanskog znanstvenika dr. Masaru Emota i dokazuju lijepo oblikovane, šesterostruke kristale, koji su dokaz vitalne vode.
  • Vrijedno povjerenja: Dizajnirano u Švicarskoj. Proizvedeno u EU. Na tržištu od 2005. Godine. Prodaje se u više od 20 zemalja svijeta. Već 12 godina u Sloveniji.
  • Vrhunski poklon: Jer svatko od nas treba podsjetnik za pijenje vode. Jer je strukturirana voda bolja i ukusnija. Jedinstveno, korisno, svakodnevno upotrebljivo.
  • Vrsta proizvodnje: Rad tradicionalnog staklarstva (1,5 l)
  • Materijal: Neoloveno staklo, prikladno do 70°C

  • Sadržaj paketa: Vrč s poklopcem od stakla u kartonskoj kutiji + vrećica s kristalima: ametist, rozevec, kamen strela (50 g) + certifikat + brošura s objašnjenjem djelovanja
  • Čišćenje: Ručno. U vrč stavite 1 žlicu sode bikarbone i otprilike 0,5 dl alkoholnog octa. Doći će do reakcije u obliku pjene, pričekajte da se smiri. Promućkajte sadržaj vrča kako bi dosegao cijelu unutrašnjost. Ostavite pola sata. Zatim unutrašnjost istrljajte četkom za čišćenje karafa i isperite toplom vodom. Vanjsko dno vrča ne smije biti u octu, jer to može oštetiti simbol na dnu. Čišćenje se može obaviti i limunskom kiselinom. Vanjski dio vrča očistite nježnim (eko) deterdžentom.
Samo još 8 na skladištu
  ... people are viewing this right now

Volumen: 1,5 litara

Izrada: ručni rad – tradicionalno staklopuhanje

Materijal: bezolovno staklo, prikladno do 70 °C

Vodni kristal iz vrča Cadus

Moja košarica
Nedavno pregledani
Categories

Vrč za vodu Cadus 1,5 l s kristalima (ametist, rodonit i kvarc)

70.50  (uključuje 22 % PDV-a)

Ask a Question